Informacije o piškotih

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.


POMEN PIŠKOTKOV

Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje do uporabnika prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše.


KATERE PIŠKOTKE IMAMO NA NAŠI STRANI

Na naši strani imamo 2 piškotka:

1) Piškotek, katerega lastnik in gostitelj je Yola, namenjen pa je analitičnim namenom.

2) Piškotek, katerega lastnik je Yola, gostitelj pa quantcast.com, ki je namenjem agregiranju podatkov o obiskovalceih preko vseh Yolinih spletnih strani.


T: +386 59 071 706 | E: office@taxslovenia.com | Impressum

©TaxSlovenia.com